fbpx

ΠΡΟΦΙΛ.

Η ΚΑΤΕΘ είναι μια κατασκευαστική εταιρία με εμβέλεια δράσης σε όλη την Ελλάδα που διαμορφώνει άποψη στη μελέτη και την κατασκευή κατοικίας και κτιρίου, σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.
Εδώ και τέσσερις δεκαετίες, με εφαλτήριο τις υψηλού επιπέδου τεχνικές γνώσεις και την πλούσια εμπειρία της, η ΚΑΤΕΘ υποστηρίζει αποτελεσματικά κάθε κτιριακή υποδομή που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας.
Το αποδεικνύει σε κάθε επίπεδο: κατασκευαστικά, αρχιτεκτονικά, και ακόμα παραπέρα, με σεβασμό στο περιβάλλον.
Οι άνθρωποι μας είναι έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη στο χώρο των κατασκευών.

ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

 

Είναι τα τρία τμήματα που αναπτύχθηκαν για να κάνουν πράξη τα έργα που αναλαμβάνει η ΚΑΤΕΘ. Εδώ, η πληροφορία λειτουργεί αμφίδρομα: τρεις τομείς που συλλειτουργούν, συνδιαλέγονται, συνεργάζονται, υλοποιούν.

Η μελέτη είναι το ήμισυ του παντός και ο σχεδιασμός μεριμνά για την περαιτέρω λειτουργικότητα με τη συμβολή μιας αισθητικής με δυναμική ταυτότητα. Η τεχνική επίβλεψη μας αφορά αποκλειστικά. Η σχετική εμπειρία δε, ξεκινά από το 1968 και αναδεικνύεται σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και οι επιστημονικοί συνεργάτες μας σχεδιάζουν και υλοποιούν αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές εφαρμογές με συνέπεια στις νομικές παραμέτρους.

Σε κάθε στάδιο καθοριστική είναι η αμεσότητα στην επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους μας και τον πελάτη. Εύλογα μπορεί να θεωρηθεί ως… το άλλο μισό!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

Η ΚΑΤΕΘ έχει να παρουσιάσει μια πλούσια ιστορία. Από το 1959 διαπρέπει στο χώρο της μελέτης, του σχεδιασμού και της κατασκευής κτιρίων και κατοικιών. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και εκτείνεται σε ολόκληρο το φάσμα ιδιωτικών και δημοσίων έργων, καθώς και σε κάθε είδους ανακαινίσεις και ανακατασκευές κτιριακών εγκαταστάσεων.

Στη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας της φροντίζει να εκσυγχρονίζεται με τις εκάστοτε τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής της, διατηρώντας πάντα υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική. Ανανεώνει διαρκώς το προφίλ της, συμβαδίζοντας με τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα της αγοράς, παρέχοντας αξιόπιστη τεχνική και σχεδιαστική υποστήριξη. Έδρα της είναι η Θεσσαλονίκη.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

Η επιτυχία της ΚΑΤΕΘ συνοψίζεται στη βαθιά τεχνογνωσία και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες της στο χώρο των κατασκευών αφουγκράζονται τον παλμό της αγοράς και δεσμεύονται για την ποιότητα των έργων που αναλαμβάνουν. Από το αρχικό στάδιο της μελέτης μέχρι την τελική ευθεία ολοκλήρωσης ενός έργου, εξετάζεται προσεκτικά ένα πλήθος παραμέτρων. Η επιλογή καινοτόμων υλικών, η επιμέλεια της διευθέτησης του περιβάλλοντα χώρου, σε συνδυασμό πάντα με τις προσδοκίες του πελάτη και τη συμμόρφωση στις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις αποτελούν τη βασική φιλοσοφία της εταιρείας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

team_image

Γιώργος Γεωργιάδης
Διοίκηση

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι διπλωματούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.
Βρίσκεται στο «τιμόνι» της ΚΑΤΕΘ από το 1997. Τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του θητείας τα διένυσε δίπλα στον πατέρα του και ιδρυτή της εταιρείας, κ. Θεολόγο Γεωργιάδη. Η απόκτηση εμπειρίας σε συνδυασμό με το μεράκι, τις γνώσεις και τις ικανότητές του τον οδήγησαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης. Κατάφερε τόσο να διατηρήσει το ήδη υπάρχον σταθερό πελατολόγιο της εταιρείας όσο και να το διευρύνει, πάντα μέσα από τη δική του νεωτεριστική αντίληψη.
Μετρά στο ενεργητικό του πλήθος μελετών και κατασκευών κτιριακών έργων (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, οικιστικά συγκροτήματα, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, τουριστικές εγκαταστάσεις, υποκαταστήματα τραπεζών, κλπ.) τόσο στη Βόρεια Ελλάδα όσο και στην Αθήνα.

team_image
Υπεύθ. Διαχ. Πελατειακών Σχέσεων
ΑΝΝΑ ΚΕΡΑΣΙΔΟΥ
Περισσότερα

Η Άννα Κερασίδου είναι υπεύθυνη διαχείρισης πελατειακών σχέσεων στον κλάδο του Hotel Management από το Μάρτιο του 2014. Διατηρεί μία συνεχή προσωπική επαφή με τους πελάτες χτίζοντας μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Είναι υπεύθυνη για την αποτελεσματική διαχείριση των εκάστοτε αιτημάτων και απαιτήσεών τους με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.
Είναιπτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ.

team_image
Υπεύθυνη Marketing
ΕΛΙΝΑ ΣΑΦΑΡΙΔΟΥ
Περισσότερα

Η Ελίνα Σαφαρίδου είναι υπεύθυνη Marketing στον τομέα του Hotel Management από τον Ιανουάριο του 2016. Έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την προώθηση της εκάστοτε διαφημιστικής καμπάνιας, αποστολή newsletters και γενικότερα ό,τι αφορά σε θέματα προβολής.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επιπλέον, κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους πάνω στο marketing/management: “MSc Advanced International Business Management” University of Groningen – “MScMarketing” Newcastle University Business School.

team_image
Αρχιτέκτων Μηχανικός
ΕΦΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
Περισσότερα

Η Έφη Κυριακίδου εργάζεται στην ΚΑΤΕΘ ως αρχιτέκτων μηχανικός από τον Ιανουάριο του 2006. Είναι διπλωματούχος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ.
Με εμπειρία σε θέματα εκπόνησης αρχιτεκτονικών μελετών και αδειοδοτήσεων καλύπτει μεγάλο φάσμα των τεχνικών έργων που αναλαμβάνει η εταιρία. Οι αρμοδιότητές της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: εκπόνηση μελετών οικοδομικής άδειας , μελετών εφαρμογής, έκδοση αδειών δόμησης, καθώς και αδειοδοτήσεις εγκατάστασης και λειτουργίας επιχειρήσεων. Εξειδικεύεται σε θέματα τουριστικών καταλυμάτων έχοντας την απαραίτητη γνώση της νομοθεσίας που πλαισιώνει το συγκεκριμένο τομέα.

team_image
Πολιτικός Μηχανικός
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΙΝΗΣ
Περισσότερα

Ο Δημήτρης Τσιτίνης εργάζεται στην ΚΑΤΕΘ ως πολιτικός μηχανικός από το Μάιο του 2002. Είναι διπλωματούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.
Με εμπειρία σε θέματα κατασκευής κτιριακών έργων καλύπτει την τεχνική διαχείριση των έργων που αναλαμβάνει η εταιρία. Οι αρμοδιότητες του μεταξύ άλλωνπεριλαμβάνουν: εκπόνηση μελετών εφαρμογής, προϋπολογισμούς, χρονικούς προγραμματισμούς, οικονομική διαχείριση έργου, προμετρήσεις και επιμετρήσεις καθώς και σύνταξη οικονομικών προσφορών για ιδιωτικά και δημόσια έργα. Τέλος, είναι υπεύθυνος εργοταξίων, καθώς και κατασκευών κτιριακών έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας.

team_image
Πολιτικός Δομικών Έργων
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Περισσότερα

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Δομικών Έργων του ΤΕΙ Σερρών. Εργάζεται για την ΚΑΤΕΘ από το Φεβρουάριο του 2017.
Είναι υπεύθυνος για τη σύνταξη προύπολογισμών προσφοράς, την επίβλεψη εργοταξίων και γενικότερα τη διαχείριση κατασκευών.